Fill 3 Icon/Chevron Slice 1 Path 4 Icons/Close filter location Icons/Menu Line Line Fill 1 Fill 1 social-facebook social-googleplus social-instagram social-pinterest social-twitter social-youtube Icons/Delete

Career

ELEVENATE – MODERN MOUNTAIN LIFE CULTURE!

Founded in Åre in 2010, Elevenate is shaped by the culture of a modern mountain resort.
Here, designer and competitive freeskier Sara Rönngren and UIAGM mountain guide Jimmy Odén realized their vision of high-quality apparel that they wanted to wear in and around the mountains. Well-tailored, premium and long-lasting garments that let you move freely, in any conditions – and you’ll look great along the way. Now we´re entering a new chapter when expanding Elevenate from a smaller ski brand, to an international modern mountain lifestyle brand. Do you want to join?

Global Sales Manager

Elevenate startade för drygt 9 år sedan och idag finns vi på mer än 10 marknader inom framförallt segmentet premium skiwear, men numera med kollektioner för hela året på och runt berget. Vi är inne i en stark expansion, och vår spännande resa mot att bli det ledande varumärket inom Modern Mountain Life Culture fortsätter. Vi söker Dig som vill vara med och ta fullt ansvar för all vår försäljning i samtliga kanaler och mot våra förväntade mål. Vi expanderar både vertikalt (egna kanaler) samt horisontellt (åf samt distributörer) och har många bollar i luften som ska ta oss framåt. Vi söker en lysande stjärna som med drivkraft, entusiasm, kunskap och utvecklat affärssinne för omni-kanalbearbetning utvecklar vår försäljning nu och i framtiden.


Vi tror att du är en person som har några års erfarenhet säljledning av premium konsumentprodukter, eller är idag en keyaccount manager med gott ledarskap. Du kommer till en växande organisation där varje individ är en viktig del av vår helhet. Vi lägger stor vikt vid vad du kan och har gjort, men än mer på vem du är och vad du bidrar med i utvecklingen av vårt varumärke och företag.


Den organisation vi bygger är dynamisk, ambitiös och målinriktad och vi främjar beslutsamhet. Att du brinner för vår livsstil är lika självklart som att du är en utpräglad lagspelare med ett mycket stort intresse för den digitala utvecklingen och kan omvandla potentialen till genomföranden. Placeringsort är Stockholm.

Dina huvuduppgifter:

 • Totalt försäljnings- och kostnadsansvar för samtliga kanaler Elevenate opererar inom, dvs wholesale samt e-commerce.
 • Utvecklar och implementerar säljstrategier i linje med våra övergripande långsiktiga planer och målsättningar utifrån marknadens utveckling.
 • Operativt ansvar för distributörer, internationella webb-åf samt säljledning på våra egna marknader i Sverige samt USA.
 • Tillsammans med vår marknadschef planerar, implementerar och följer upp Elevenates taktiska försäljningsaktivering i återförsäljarled samt de digitala kanalerna.
 • Utvecklar, genomför och följer upp key-account planeringar med ansvariga säljare, oavsett kanal.
 • Kundansvarig för ett mindre antal strategiska partners.
 • Förser kategoriansvarig med beslutsunderlag och behov utifrån marknadens trender och tendenser.
 • Presenterar analys av branschtrender och därtill följande rekommendationer i syftat att skapa framtidens säljteam samt unika kundupplevelse i alla kanaler.
 • Personalansvar f.n. 3 personer samt ingår i bolagets ledningsgrupp.

Vi söker dig med:

  • Stor passion och drivkraft för den värld vi lever och jobbar inom, dvs sport- och modern livsstil på och runt berget, oavsett årstid. Intresse för sportmode sitter grundmurat hos dig.
  • Du har ett väl utvecklat affärssinne, och kommunicerar och agerar utifrån helheten och den föränderliga värld vi verkar inom.
  • Dokumenterade resultat från liknande arbete i säljledande roll, eller som key account ansvarig som nu vill ta nästa steg. Du har troligen lett mindre eller större team inom omnikanalbearbetning, och gärna med internationellt inslag.
  • Du trivs i en utpräglad entreprenörsmiljö där vi växer tillsammans med uppgiften och vår utveckling. Du vet vad det innebär att inte ha alla resurser på plats framför dig hela tiden, och du gillar att ”ta i” för att nå målen.
  • Kan dokumentera framgångsrika kundaktiveringar från tidigare erfarenheter.
  • Du arbetar obehindrat Microsoft Office och samt gärna i Google Analytics.
  • Utpräglad kommunikativ förmåga såväl internt som externt, där engelska är självklart och du antar nya utmaningar med stor portion nyfikenhet. Tyska är meriterande.

Din passion för den aktiva livsstilen på och runt berget kommer inifrån, och det gör även din syn på att människor når resultat bäst tillsammans. Välkommen med din ansök, vi ser fram emot att höra ifrån dig

Kontakt:

Vår härliga samarbetspartner Infinity HR ansvarar för rekryteringsprocessen. Har du frågor om processen eller tjänsten? Kontakta Stina Koskijev på 0705 17 75 53 eller stina@infinityhr.se

******

E-commerce Manager – ELEVENATE AB (heltid, Stockholm/Åre)

Elevenate startade för drygt 9 år sedan och idag finns vi på mer än 10 marknader inom framförallt segmentet premium skiwear, men numera med kollektioner för hela året på och runt berget. Vi är inne i en stark expansion, och vår spännande resa mot att bli det ledande varumärket inom Modern Mountain Life Culture fortsätter. Vi söker Dig som vill vara med och ta vår viktiga sälj- och kommunikationsplattform, Elevenate.com, till nästa nivå utifrån ett helhetsgrepp. Vi har ambitioner att skapa en plattform av världsklass som är lika inspirerande och integrerande som kommersiell. Det arbetet driver du utifrån analys, planering och genomförande. Synkronisering av våra budskap är nyckeln, och plattformen är basen för all vår kommunikation. Du arbetar både operativt utifrån våra sälj- och marknadsplaner med vårt säljteam, samt strategiskt med alla frågor och handlingsplaner som är kopplade till vår digitala kanal som du kvalitetssäkrar arbetet kring. Du rapporterar till vår vd fn. 

Vi tror att du är en person som har några års erfarenhet från aktiv webbförsäljning av konsumentprodukter.
Den organisation vi bygger är dynamisk, ambitiös och målinriktad och vi främjar beslutsamhet. Att du brinner för vår livsstil är lika självklart som att du är en utpräglad lagspelare med ett mycket stort intresse för den digitala utvecklingen och kan omvandla potentialen till genomföranden. Placeringsort är Åre och/eller Stockholm.

Dina huvuduppgifter:

 • Opererar och optimera vår webbshop, driva trafik, öka kundunderlaget och utveckla vår försäljning. Arbetsverktygen är vår nyutvecklade webbshop, sociala media-kanaler, digital marknadsföring samt nyhetsbrev. Övergripande ansvar för allt arbete kring att skapa och driva vår inspirerande och starkt kommersiella e-handelsplattform som är navet i Elevenates framtida kommunikation.
 • Presenterar utifrån givna ramar de bästa lösningarna för utvecklandet av vår plattform i internationell miljö och på nya marknader utifrån fastställd budget.
 • Utveckla, presentera och implementera nya marknads- och trafik strategier i syfte att nå våra aggressiva mål.
 • Du planerar, driver och följer upp all vår kommunikation och säljfrämjande aktivering i den digitala kanalen såsom kampanjer, lanseringar, co-lab´s 
 • Totalt budgetansvar (P&L) för vår e-handel, dvs intäkter, kostnader samt resultat. Du mäts på effekten av ditt arbete utifrån fastställda KPI’er som bl.a. omsättning, trafik samt konvertering.
 • Uppdaterar frontpage, content samt produktbilder/-information enligt fastställda tider.
 • Presenterar rapporter, slutsatser och åtgärder utifrån Google Analytics bl.a.
 • Huvudkontakt med vår webbutvecklingspartner, och ansvarar för framtida externa partnerskap.
 • Du har personalansvar med en e-com kundservicerepresentant i teamet.

Vi söker dig med:

 • Stor passion och drivkraft för den värld vi lever och jobbar inom, dvs sport- och modern livsstil på och runt berget, oavsett årstid. Intresse för sportmode sitter grundmurat hos dig. 
 • Du har troligen akademisk bakgrund, men framförallt har du minst 2 års relevant och dokumenterad arbetslivserfarenhet i befattning inom e-handel.

Ansök HÄR eller skicka din ansökan med personligt brev samt CV till vår konsult Emil Nilsson på Infinity HR via e-post emil.nilsson@infinityhr.se